ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Βάνια Τλούπα με σπουδαστές φωτογράφους στην έκθεση Τ. Τλούπα

Τη φωτογραφική έκθεση Τάκη Τλούπα στο Μύλο του Παππά επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη 21 Νοεμβρίου ομάδα νεαρών καταρτιζόμενων του τμήματος φωτογραφίας γνωστού ιδιωτικού ΙΕΚ της Λάρισας, στο πλαίσιο  του προγράμματος εκπαίδευσής τους.

Οι μελλοντικοί φωτογράφοι, που συνοδεύονταν από την καθηγήτριά τους  Βάνια Τλούπα, πέρα από την εκπαιδευτική ταυτότητα της επίσκεψής τους, είχαν την σπάνια ευκαιρία να μάθουν πληροφορίες  για τον τρόπο, τα μέσα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε το φωτογραφικό υλικό της έκθεσης Τ. Τλούπα από την κόρη του αείμνηστου Λαρισαίου φωτογράφου.

Ταυτόχρονα, οι φωτογράφοι σπουδαστές έγιναν και λήπτες του περιεχομένου της μουσειακής τεκμηρίωσης της έκθεσης, που λειτουργεί και ως τμήμα του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων του Μύλου του Παππά.

Την ομάδα, κατά την επίσκεψή της στην έκθεση, υποδέχτηκε ο μουσειολόγος Σωτήρης Φωλίνας, ενώ υπενθυμίζεται ότι η μόνιμη φωτογραφική έκθεση Τ.Τλούπα παραμένει ανοικτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις