ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιαννακόπουλος στο Επιμελητήριο;

Οι καλά πληροφορημένοι για τις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα γνώριζαν από βδομάδες για τις «μυστικές» συναντήσεις του Σωτήρη Γιαννακόπουλου με στελέχη της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο τη συνεργασία.

Η συμφωνία φέρεται να έχει κλείσει εδώ και καιρό, παρά τις κατά καιρούς διαψεύσεις του Φαρσαλινού επιχειρηματία, αλλά για λόγους που ακόμη παραμένουν σε επίπεδο εικασιών, δεν είχε δημοσιοποιηθεί.

Μέχρι πριν από μερικές ώρες όμως, καθώς στην προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το μέλος της νομαρχιακής και προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα κ. Μάνθος Σαρρής, “επιβεβαίωσε” και δημόσια αυτή τη συνεργασία.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Σε 20 μέρες εκλογές στο Επιμελητηριο με τον ΝΕΟ νόμο Καλή επιτυχια στο ψηφοδέλτιο Γιαννακοπουλου».

Δείτε την ανάρτηση:

Η παρέμβαση του κ. Σαρρή κάθε άλλο παρά τυχαία χαρακτηρίζεται από πολλούς, καθώς θεωρείται πως έρχεται να στείλει ένα «διακριτικό αλλά σαφές» μήνυμα στο κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου.

Το θέμα βέβαια είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν προσμετρούνται μόνον οφέλη από τη συγκεκριμένη συμμαχία, αλλά και απώλειες. Μην ξεχνάμε πως ο κ. Γιαννακόπουλος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, εκεί όπου ουκ ολίγα στελέχη, βρίσκονται στα… «κάγκελα» για την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην επιχειρηματικότητα.

Προφανώς το ρεπορτάζ θα έχει και συνέχεια…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις