ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το συγκλονιστικό μήνυμα των παικτών της Σεβίλλης στον προπονητή τους που παλεύει με τον καρκίνο

Οι παίκτες της Σεβίλλης, μέσω του αρχηγού τους, Νίκο Παρέχα ανέβασαν ένα συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης στον Εδουάρδο Μπερίσο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

«Όπως είναι καθολικά γνωστό, ζούμε δύσκολες στιγμές σε αυτή την οικογένεια που λέγεται Σεβίλλη. Ο προπονητής μας, Εδουάρδο Τότο Μπερίσο, έχει να δώσει μπροστά του μια σκληρή μάχη και εμείς, οι παίκτες του, θέλουμε να τον βοηθήσουμε για να την κερδίσει. Έτσι, μέσα από αυτήν εδώ την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε την ανιδιοτελή μας στήριξη και να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή τη στιγμή.

Εμείς, οι παίκτες του, το τεχνικό του επιτελείο, οι εργαζόμενοι στο κλαμπ και όλοι οι οπαδοί αυτής της μεγάλης οικογένειας είμαστε μαζί του και με τους οικείους του. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση και του μεταφέρουμε κάτι που υπάρχει στο κλαμπ εδώ και πολλά χρόνια ότι «Λένε πως ποτέ δεν πρέπει να παραιτείσαι». Είμαστε όλοι μαζί του για να συμβεί αυτό. Μίστερ, έχεις περίσσευμα από αρ…..α για να τα ξεπεράσεις όλα αυτά, έχεις κερδίσει τον σεβασμό μας και θέλουμε να σου πούμε ότι μπορείς να βασίζεσαι στην ομάδα σου και στα χιλιάδες άτομα που θα είναι μαζί σου και θα σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ.

Μία αγκαλιά και μεγάλη δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: filathlos.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις