ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Από την πολιτική στο …εδώλιο Τρικαλινός

Με βαρύ κατηγορητήριο «γαλάζιος» Τρικαλινός για την θανάτωση τσοπανόσκυλου μπροστά στα μάτια 11χρονου…

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη απέκτησε ο 55χρονος «γαλάζιος» με έντονη πολιτική και κομματική ενασχόληση πριν λίγα χρόνια καθώς την προηγούμενη Κυριακή άνοιξε πυρ και αφαίρεσε την ζωή τσοπανόσκυλου μπροστά μάλιστα στα μάτια 11χρονου…

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγρελιάς όταν ο 55χρονος είχε μεταβεί για κυνήγι.

Κάποια στιγμή φέρεται να βρέθηκε αντιμέτωπος με το τσοπανόσκυλο , με τον 11χρονο γιο του ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου και άλλο άτομο, να του ζητούν να απομακρυνθεί για να σταματήσει να γαυγίζει το σκυλί νιώθοντας απειλή για το κοπάδι.

Όμως ο 55χρονος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό του σκυλιού και στην συνέχεια υπό άγνωστες συνθήκες πυροβόλησε εκ νέου και το τραυμάτισε θανάσιμα και φέρεται να ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από το τετράποδο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον 55χρονο με την διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγώντας τον στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την εις βάρος του δικογραφία και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας «το όπλο, 3 φυσίγγια και 2 κάλυκες κατασχέθηκαν».

trikalanews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις