ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός έδρας νίκη με καλή εμφάνιση για την ΑΕΛ

Μεγάλης σημασίας νίκης σημείωσε η ΑΕΛ μέσα στο Άργος απέναντι στην  ομάδα του Φείδων.

Η ΑΕΛ που ήθελε να κάνει την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα για να  ανέβει βαθμολογικά, μπήκε πολύ επιθετικά στον αγώνα και είχε την πλήρη  υπεροχή, με την ομάδα του Άργους να περιορίζεται σε αμυντικό ρόλο και  να προσπαθεί να απειλήσει μόνο με μακρινές μπαλιές.

Ο επιθετικός  μονόλογος της ΑΕΛ έφερε πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Φείδων  ώσπου η Σρετένοβιτς άνοιξε το σκορ στο 24′ μετά από ωραίο ομαδικό  συνδυασμό. Η έντονη επιθετική δραστηριότητα συνεχίστηκε και στο  υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου με αρκετές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες των  Σρετένοβιτς και Σακελλάρη που δεν σημάδεψαν σωστά και έτσι η ΑΕΛ πήγε  στα αποδυτήρια με το ισχνό 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου μπήκαν πιο  σοβαρές και αποφασισμένες να καθαρίσουν νωρίς τον αγώνα και το  κατάφεραν στο πρώτο δεκάλεπτο όταν η Μαρία Χριστοφορίδη σημείωσε δύο  όμορφα γκολ μετά από πολύ ωραίες ενέργειες των Λόγου και Σρετένοβιτς  αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ παρόλο το 0-3 δεν έριξε ρυθμό και συνέχιζε να παίζει  επιθετικά προσφέροντας θέαμα με την Σρετένοβιτς να βρίσκεται σε μεγάλη  μέρα. Η ΑΕΛ τελικά σημείωσε ακόμα δύο τέρματα με πολύ ωραία σουτ εκτός  περιοχής των Λόγου και Χριστοφορίδη.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του  Άργους ήτανε να πετύχει το γκολ της τιμής λίγο πριν το τέλος του αγώνα  με μακρινό σουτ.

Για την ΑΕΛ του Νίκου Γκαλίτσιου ξεκίνησαν οι Νάση, Γαγάρα, Αρκουλή, Μιχαλόπουλος, Σωτηριάδη, Βοϊκλή,  Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σακελλάρη, Σρετένοβιτς, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Ζαχείλα, Τσούκα, Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασειάδου, Ακριβούλη.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος εκτός από την άνετη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση,  κρατάει από αυτόν τον αγώνα και την δυναμική επιστροφή των  Ζντράβκοβιτς και Βοϊκλή, δίνοντας του πλέον αρκετές επιλογές για την  συνέχεια.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Άργους για την φιλοξενία όπως και  τον φίλο της ομάδας από το Αίγιο, Δημήτρη Πιερουτσάκο(εκπρόσωπο της  Barcelona), ο οποίος βρέθηκε στο Άργος για να παρακολουθήσει τις  προσπάθειες της ομάδας από κοντά αλλά και σε μία συμβολική κίνηση να  παραδώσει μία φανέλα της ΑΕΛ με το όνομα του μεγάλου αρχηγού Γιώργου  Μητσιμπόνα στην αρχηγό της Γυναικείας ομάδας Γιόβανα Σρετένοβιτς.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του  Βόλος 2004, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις