ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτή είναι η διαδικασία αποζημιώσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών στο Δήμο Τεμπών

Σε συνεργασία με την   Περιφέρεια Θεσσαλίας (περιφερειακή ενότητα Λάρισας) ο Δ. Τεμπών ανακοινώνει την διαδικασία της οικονομικής ενίσχυσης για τους πληγέντες.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Τεμπών καλεί τους πολίτες, των οποίων έχουν υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες είτε οι επιχειρήσεις είτε τα σπίτια, να καταθέσουν μια σειρά από δικαιολογητικά ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της οικονομικής ενίσχυσής τους.

Παρακαλούμε εντός δεκαπέντε (15) ημερών, δηλαδή μέχρι και τις 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 να καταθέσετε στον Δήμο ΤΕΜΠΩΝ φάκελο λόγω των πλημμυρών που προκλήθηκαν στον Δήμο σας από την 15η μέχρι την 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ με τα εξής δικαιολογητικά :

– Τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση ή μισθωτήριο συμβόλαιο.

– Φορολογικές δηλώσεις της επιχείρησης.

– Δηλώσεις ΦΠΑ.

– Απογραφή προηγούμενου έτους.

– Τιμολόγια αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και σε περίπτωση μη ύπαρξης να αναζητούνται από τους προμηθευτές.

– Τιμολόγια αγοράς μηχανολογικού εξοπλισμού συνοδευόμενα από κατάσταση την οποία θα αναγράφεται ο χρόνος απόσβεσης, η κατάσταση του μηχανήματος καθώς και αν πρόκειται για μερική ή ολική καταστροφή.

– Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάλυψης της ζημιάς και σε περίπτωση μη ύπαρξης, μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη ασφάλισης της επιχείρησης.

– Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 κάθε επιχείρησης, όπου θα αναγράφεται η συνολική ζημιά της με βάση τα ανωτέρω τιμολόγια ανά κατηγορία (ιδιοκτήτες κατά πλήρη κυριότητα κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, εμπορεύματα και φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης τα οποία είναι ολοσχερώς κατεστραμμένα).

Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά θα παραλαμβάνεται από την κυρία Περσεφόνη Ευαγγέλου στο Δημοτικό Κατάστημα Πυργετού και στο  (τηλ. 2495 350300).Σε περίπτωση απουσίας της από το γραφείο του  ΚΕΠ στον Πυργετό (τηλ. 2495 350330), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.00΄-14.30΄.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις