ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη για τον Ερμή Αγιάς στο Θεσσαλικό ντέρμπι

Μεγάλη νίκη για τον Ερμή Αγιάς και μάλιστα εκτός έδρας επί του ΑΣ Καρδίτσας με σκορ 70-74 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπυ , μεταξύ των δύο θεσσαλικών «νεοφώτιστων στην Α2», είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικού αγώνα , με την ομάδα της Αγιάς να είναι περισσότερο προσηλωμένη στο στόχο της νίκης μετά το ημίχρονο και να καταφέρνει να επικρατήσει στην έδρα της Καρδίτσας, πέρνωντας κάτι που πέρυσι στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής, όπου οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν, έχασε στο τέλος, τη νίκη.

Η νίκη της Αγιάς είναι σημαντική και δείχνει το πόσο συναρπαστικό θα είναι το πρωτάθλημα της Α2 μέχρι το τέλος.

Όλοι οι παίχτες του Ερμή που αγωνίστηκαν διακρίθηκαν και πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Την ομάδα ακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της Αγιά τους οποίους η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες ευχαριστούν που για άλλη μια φορά ήταν στο πλευρό τους.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 22-19, 44-33, 54-57, 70-74.

Καρδίτσα (Καλογήρου): Τζόρτζεβιτς 27, Λεπενιώτης, Ψαρόπουλος 3 (1), Τεπετίδης 3, Μαυρογιάννης 6, Παππάς, Αμπαράς 6 (2), Καμαριώτης 4, Παπαδόπουλος 10, Τριχόπουλος 8 (2), Θέος 3.

Ερμής Αγιάς (Γιασσάρης): Τσιαμπαλής 10 (2), Χρυσόπουλος 10, Δεμερτζής 10, Καλλές 8, Κόμματος 14 (3), Τριανταφύλλου 6 (1), Λόλας 16 (1), Παπαδόπουλος.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ερμή Αγιάς εντός έδρας το Σάββατο 25 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα του Παπάγου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις