ΛΑΡΙΣΑ

Αραμπατζή: “Φιλική φορολογική πολιτική για τους αγρότες”

Στη Λάρισα βρέθηκε το Σάββατο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία συμμετείχε στο 5ο προσυνέδριο του κόμματος.

Σε δηλώσεις της στο onlarissa.gr η κ. Αραμπατζή τόνισε μεταξύ άλλων πως “ο συμβολισμός είναι αυτονόητος, βρισκόμαστε στην καρδιά του πρωτογενούς τομέα, που όμως βάλλεται ανηλεώς από τη φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή της παρούσας κυβέρνησης, από τη διόγκωση του κόστους παραγωγής και βεβαίως την αποστράγγιση κάθε αναπτυξιακής ευκαιρίας που έχει τη δυνατότητα ο αγρότης και κτηνοτρόφος να εισπράξει από τα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης.

Απέναντι σ’ αυτή τη λαίλαπα πραγματικά, εμείς, ο πρόεδρος μας κ. Μητσοτάκης, απαντά με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και πολιτικές.

Μεταξύ αυτών είναι η μείωση του συντελεστή φορολόγησης για τους αγρότες μισθωτούς από το 22% στο 9% μέχρι 10.000 ευρώ εισόδημα και η επεξεργασία γενναίων φορολογικών κινήτρων για αγρότες και κτηνοτρόφους που παραδίδουν την παραγωγή τους στις ομάδες και οργανώσεις παραγωγών, στις αγροτικές συμπράξεις που πιστεύουμε πολύ και θα στηρίξουμε μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία και μέσα από μία φιλική φορολογική πολιτική”.

newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις