ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Παιδή με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού

«Τα όσα συμβαίνουν τελευταία δεν ταιριάζουν με την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών, αλλά και με τα ιδανικά του Ερυθρού Σταύρου. Πρέπει με διάλογο, ψυχραιμία και λογική να βρεθεί μία λύση. Οι εθελοντές δηλώνουν «παρών» και θα συνεχίσουν να βοηθάνε όπου χρειαστεί γιατί η προσφορά για τα παιδιά αυτά είναι τρόπος ζωής».

Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, μετά τη συνάντηση που είχε με εθελοντές του τοπικού Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με τον κ. Παιδή «είναι λυπηρό όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Λάρισας, καθώς πρόκειται για γεγονότα και καταστάσεις τελείως διαφορετικά από τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Ερυθρός Σταυρός. Οι αληθινά αγνοί εθελοντές του Ερυθρού Σταύρου πρέπει να ξαναφορέσουν την κόκκινη στολή.

Τα παιδιά που όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι κοντά σε όλους τους πολίτες της περιοχής, έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια στον συνάνθρωπο στα γήπεδα, σε αγώνες, σε συναυλίες, σε εκδηλώσεις και όπου αλλού χρειαστεί.

Το επίπεδο γνώσεων και εκπαίδευσης των εθελοντών είναι πολύ υψηλό και ανταποκρίνονται άξια και αποτελεσματικά, όπου έχει ζητηθεί η συνδρομή τους. Ο εθελοντισμός είναι ιδέα και αγάπη για προφορά και ο Ερυθρός Σταύρος, είναι ένας από μεγαλύτερους οργανισμούς, που βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο, όταν χρειαστεί» κατέληξε ο ο Παιδής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις