ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έχασε τα λεφτά στο ΚΙΝΟ στη Λάρισα, και κατήγγειλε ληστεία σε βάρος του!

Η γκίνια του στα τυχερά παιχνίδια, έμελλε να τον οδηγήσει μέχρι το… κρατητήριο. Ο λόγος για έναν 52χρονο στη Λάρισα, ο οποίος αρχικά είχε καταγγείλει ληστεία στην είσοδο της πολυκατοικίας του σπιτιού του, όμως στη συνέχεια από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ο άντρας την είχε σκηνοθετήσει!

Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε στις αρχές, επειδή είχε χάσει το ποσό των 900 ευρώ παίζοντας το τυχερό παιχνίδι ΚΙΝΟ!

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι προχθές το απόγευμα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, άγνωστος δράστης, με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσε από την τσέπη του μπουφάν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις