ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι μικρές ιστορίες μιας μεγάλης πόλης»

Περιήγηση από την ομάδα «Νόον Έγνω» για το Umami Festival Thessaly

Η ομάδα «Νόον έγνω» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιήσει περιπατητική περιήγηση με τίτλο «Οι μικρές ιστορίες μιας μεγάλης πόλης» για τους συμμετέχοντες οινοπαραγωγούς στις δράσεις του Umami Festival Thessaly 2017.

Στο πλαίσιο της περιήγησης,  μικρές ιστορίες γύρω από την πόλη της Λάρισας και τα μνημεία του ιστορικού κέντρου θα ρίξουν φως σε ιδιαίτερες πτυχές της διαχρονικής πορείας της. Από το Αρχαίο θέατρο και την Παλαιοχριστιανική βασιλική, το Μπεζεστένι και το Οθωμανικό τζαμί, όλα τα μνημεία συνδέονται με το ποτάμι και τον κάμπο, τους ανθρώπους και τα ιστορικά γεγονότα, τα έθιμα και τις διατροφικές συνήθειες σε μία πρωτότυπη περιήγηση!

Η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19-11-2017 στις 11 π.μ. με αφετηρία το ξενοδοχείο “DIVANI” που αποτελεί και το επίκεντρο του Φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας Umami Festival Thessaly 2017.

*Το Φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας με τίτλο Umami Festival Thessaly, διοργανώνει η TU events σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου 2017. Για πληροφορίες επισκεφτείτε το www.umamifestival.gr .

Τιμή εισόδου από 10€
Ισχύουν φοιτητικές εκπτώσεις και ειδικές τιμές για γκρουπ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις