ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίστευτο βίντεο: Σε θάλασσα μετατράπηκε η εθνική οδός – Αποκαθίσταται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα

Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρισαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην εθνική οδό προς Λάρισα, λίγο μετά την Κατερίνη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε από οδηγό το onlarissa.gr, το αυτοκίνητο σε ρόλο… βάρκας, προσπαθεί με δυσκολία να κινηθεί στο οδόστρωμα της εθνικής, το οποίο έχει καταληφθεί από τεράστιες ποσότητες νερού.

Δείτε το βίντεο:

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος του Κλειδιού Ημαθίας, μέχρι τον κόμβο της Γυρτώνης έξω από τη Λάρισα.

Με νεότερη ανακοίνωση η παραχωρησιούχος εταιρεία “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” αρχικά έκανε γνωστό πως το ρεύμα από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη έχει ανοίξει, ενώ παραμένει κλειστό το ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν μετά το Κλειδί, το δρομολόγιο Κοζάνη – Ελασσόνα – Γυρτώνη.

Λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως “από τις 19:30 αίρεται ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα. Οι οδηγοί πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν προσωρινά μόνο την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Για το λόγο αυτό οι οδηγοί παρακαλούνται να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο συγκεκριμένο τμήμα.

Το προσωπικό της εταιρίας εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς ώστε και οι υπόλοιπες δύο λωρίδες να αποδοθούν το συντομότερο δυνατό στην κυκλοφορία.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόησή τους”.

newsroom onlarissa.gr

Τελευταία ενημέρωση 19:58

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις