ΛΑΡΙΣΑ

Νέα απάντηση Καψάλη σε Χαρακόπουλο

Συνέχεια δίνει στην αντιπαράθεση για το θέμα της επιλογής διευθυντών σχολείων, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας κ. Γιάννης Καψάλης, απαντώντας εκ νέου στο βουλευτή της Ν.Δ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Αναλυτικά αναφέρει: “Είναι προφανές, για όποιον διάβασε την ανακοίνωσή μου, ότι απάντησα, επί της ουσίας, μόνο στις υπόνοιες για αλλοίωση της σειράς προτίμησης των υποψηφίων Δ/ντών, οι οποίες  με θίγουν προσωπικά, διότι η ΔΔΕ δεν είναι ούτε απρόσωπη ούτε φυσικά ακέφαλη.

Δεν απάντησα συνολικά για τα των κρίσεων και ειδικότερα για τις βαθμολογίες, πράγμα που θεωρώ ότι έγινε αντιληπτό από τη δήλωσή μου, αφενός διότι δεν θα μπορούσα να απαντήσω εκ μέρους των μελών ενός συλλογικού οργάνου, όπως είναι το διευρυμένο  ΠΥΣΔΕ και αφετέρου, αν το είχα κάνει, θα είχα πράγματι τότε επιχειρήσει να προκαταλάβω  την απάντηση του κ. Υπουργού στην ερώτηση του κ. Χαρακόπουλου.

Εξάλλου σε ό,τι με αφορά, ως πρόεδρο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, για τη βαθμολογία μου στις συνεντεύξεις αλλά και γενικότερα για τις διαδικασίες επιλογής αναφέρθηκα διεξοδικά σε δήλωσή μου αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους.¨”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις