ΛΑΡΙΣΑ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Σειρά δράσεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά οι δράσεις: 

  • Οργάνωση από το Δ.Σ του ΕΚΝΛ, δωρεάν συναντήσεων εργαζόμενων και ανέργων γονιών με ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργατικές οικογένειες μεταξύ των μελών τους. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ, σε αίθουσα του ΕΚΝΛ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2410 250708 και από Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία του ΕΚΝΛ (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), 9-2 το πρωί και 7-9 το βράδυ.
  • Πανεργατική απεργία με ανοιχτή ημερομηνία, όταν η κυβέρνηση φέρει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα για την 3η αξιολόγηση και τον αντισυνδικαλιστικό νόμο. Καλεί όλα τα Δ.Σ των σωματείων να συνεδριάσουν, να κάνουν συνελεύσεις και συσκέψεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς για την προετοιμασία της.
  • Παρέμβαση του ΕΚΝΛ ενάντια στην ανεργία, στον ΟΑΕΔ, στις 29/11/2017, στις 12 το μεσημέρι. Καλεί τους ανέργους και τα σωματεία να συμμετέχουν σ’ αυτήν, διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων και το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία για όλους.
  • Ημερίδα του ΕΚΝΛ για την Υγιεινή και Ασφάλεια, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεών του. Θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ και θα τελειώσει στις 9.15 μ.μ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Εισηγήσεις του προέδρου του ΕΚΝΛ, της τεχνικού ασφαλείας Εύης Γεωργιάδου και του γιατρού εργασίας Δ. Παπάζογλου. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις. Καλούνται όλα τα Δ.Σ των σωματείων, οι επιτροπές υγιεινής και ασφάλειας καθώς και κάθε εργαζόμενος να πάρει μέρος σ’ αυτήν.
  • Συγκέντρωση του ΕΚΝΛ για την Υγεία, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΝΛ.
  • Συγκρότησε Επιτροπή ενάντια στις κατασχέσεις λαικών σπιτιών, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι εργαζόμενοι και άνεργοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κατασχέσεις-πλειστηριασμούς των σπιτιών τους. Η επιτροπή θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 7 έως τις 9 μ.μ.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις