ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματίες στην Καβάλα

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καβάλα. Ένας 22χρονος Αλβανός, συνελήφθη με την κατηγορία ότι μετέφερε με αυτοκίνητο δέκα μη νόμιμους μετανάστες από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη το πρωί, στον κόμβο Αγίου Σίλα της Εγνατίας Οδού, έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Άσπρων Χωμάτων), όταν δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, στον κόμβο του Αγίου Σίλα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Ο 22χρονος, για να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε με βιαιότητα σε αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να του αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, προκειμένου να αποτραπεί ο αφοπλισμός, πραγματοποιήθηκαν αρχικά βολές εκφοβισμού στον αέρα και στη συνέχεια βολές ακινητοποίησης του δράστη, ο όποιος συνέχιζε την επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και την παλάμη.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς και οι δέκα διακινούμενοι, που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις