Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Μόνη επιλογή τα πολλά γκολ για την Ελλάδα

Αρκετά περιορισμένη είναι η στοιχηματική δράση στο σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς απουσιάζουν οι μάχες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ελέω εθνικών ομάδων.

Η Εθνική Ελλάδος θα κυνηγήσει σήμερα το θαύμα κόντρα στην Κροατία, ματς από το οποίο προέρχεται και το δυνατό μας σημείο, ωστόσο από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με δυο ακόμη ποδοσφαιρικές επιλογές αλλά και το “classico” του ισπανικού μπάσκετ.

Θα αφήσει κενά η Ελλάδα στο κυνήγι του θαύματος

Η βασική μας πρόταση προέρχεται από τον επαναληπτικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Κροατία, η οποία μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα έχει γίνει το απόλυτο αφεντικό όσον αφορά την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε τρομερά κενά στα μετόπισθεν, δέχθηκε γκολ από δικά του λάθη και πλέον κυνηγάει ένα πελώριο ποδοσφαιρικό θαύμα αν θέλει να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να επιτεθεί δίχως αύριο, μπορεί να σκοράρει και οι Κροάτες είναι σίγουρα σε θέση να εκμεταλλευτούν και πάλι τα κενά που θα συναντήσουν. Έτσι, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

Κερδίζει εύκολα η Γκρέμιο

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και την αναμέτρηση Γκρέμιο – Βιτόρια Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος όπου τους διατήρησαν στη 2η θέση και ζωντανούς στη μάχη του τίτλου. Βρίσκονται στο -11 από την κορυφή έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν οφείλουν να πάρουν το απόλυτο των βαθμών αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Μπαΐα βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη παλεύοντας για τη σωτηρία της και δύσκολα θα σταθεί όρθια σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος με -1 γκολ σε απόδοση 2.20.

Παίρνει το τρίποντο η Φαμαλικάο

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Β’ Πορτογαλίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φαμαλικάο και Κόβα Πιεντάντε. Η Φαμαλικάο μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση και στο -7 από την κορυφή έχοντας παιχνίδι λιγότερο και κόντρα στη μετριότατη, Κόβα Πιεντάντε, έχει ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95 στην Betshop.

Υψηλό σκορ στο “classico

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Φαβορί φυσικά η Ρεάλ επειδή παίζει στην έδρα της αλλά επειδή έχει σημαντικά κενά στην άμυνά της δεν την εμπιστευόμαστε για να καλύψει το χάντικαπ των 5.5 πόντων. Φέτος η Μπαρτσελόνα δεν είναι το «χάλι» του Μπαρτζώκα, αναμένεται μεγάλη μάχη και πολύ όμορφο μπάσκετ με αφοσίωση αμφοτέρων στην επίθεση. Στην Ισπανία, η Ρεάλ σκοράρει 92 πόντους ανά αγώνα και δέχεται 81, στην Euroleague σκοράρει 87 και δέχεται 79, ενώ η Μπαρτσελόνα σκοράρει 92 πόντους στην Ισπανία και δέχεται 79, στην Euroleague σκοράρει 81 πόντους ανά αγώνα και δέχεται 73, μια μέση επίδοση άμυνας που βρίσκεται εκεί λόγω του πρόσφατου 73-51 με τον Ολυμπιακό. Αναμένουμε λοιπόν σπουδαίο θέαμα και η επιλογή είναι το Over 167.5 σε απόδοση 1.90.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις