ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένη η 25η Ανάβαση Αγιάς

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών  γιορτάστηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο επετειακός ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «25η Ανάβαση Ανατολής» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , το Δήμο Αγιάς, τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών « Ιωάννης ο Πρόδρομος» και  την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr».

Με τον αγώνα αυτό έκλεισε  ο κύκλος των αναβάσεων για το 2017 που ανέλαβε να διοργανώσει  ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την  υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Όλυμπο  και τον Κίσσαβο.

Να υπενθυμίσουμε οι  προηγούμενοι αγώνες που διεξήχθησαν ήταν  «2η Ανάβαση Καλλιπεύκης» σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών  “Η Πατωμένη”   στις 27/8 , με εκκίνηση από το Μακρυχώρι και τερματισμό στην Καλλιπεύκη και η «2η Ανάβαση Λιβαδίου»  σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών  στις 10/9, με εκκίνηση από την Ελασσόνα και τερματισμό στο Λιβάδι. Όλες οι διοργανώσεις μαζί με τη σημερινή είχαν μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών από όλα τα μέρη της Ελλάδας με αριθμό συμμετοχών να αγγίζουν  τους 200 αθλητές σε κάθε διοργάνωση.

Στον αγώνα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Οι μικροί εκκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Αγιάς και τερμάτισαν μετά από διαφορετικά χιλιόμετρα ανά κατηγορία προς το δρόμο Μεγαλόβρυσου ενώ όλοι οι  μεγαλύτεροι  αθλητές με εκκίνηση την Πλατεία Αγιάς κατευθύνθηκαν προς Γερακάρι, Δήμητρα και  τερμάτισαν μετά από 31 χιλιόμετρα στην πλατεία του γραφικού χωριού Ανατολή.

Στην ηλιόλουστη Ανατολή  πλήθος κόσμου που παραβρίσκονταν σε παράλληλη διοργάνωση των μανιταρόφιλων Θεσσαλίας μαζί με  όλους τους φίλους του αθλήματος καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών δίνοντας μια γιορταστική νότα στο  κατάμεστο και φιλόξενο χωριό.

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα:  στον  Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» για τη στήριξη στον αγώνα μας, για το γεύμα του τερματισμού σε όλους τους αθλητές και για την ευγενή χορηγία των επάθλων της ανάβασης και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την άψογη φύλαξη των δρόμων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις