ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος προς τους φαρμακοποιούς: Η φορολογία έχει γονατίσει τους επαγγελματίες

«Ελπίζουμε ότι ως κυβέρνηση, θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε σταδιακά κάποια από τα αρνητικά δεδομένα, ιδίως στον τομέα της υπερφορολόγησης αλλά και των αλόγιστων κρατικών δαπανών, έτσι ώστε να αντιστραφεί το κλίμα της συρρίκνωσης της μεσαίας τάξης και της φυγής των νέων επιστημόνων».

Τα παραπάνω τονίζει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε μήνυμά του προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, εξέφρασε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση, στην οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί λόγω της συμμετοχής του στη Σύνοδο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας που πραγματοποιείται στο Σότσι της Ρωσίας.

Δραττόμενος, ωστόσο της ευκαιρίας, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στο μήνυμά του ευχήθηκε στα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου από τη νέα τους έδρα, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους «τόσο ως επιστήμονες όσο και σαν επαγγελματίες, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια, όπως μέχρι σήμερα». Ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δυσχερής για όλους τους επαγγελματίες, που πλήττονται όχι μόνον από την κρίση αλλά και από την φορολογία που κυριολεκτικά τους έχει γονατίσει».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις