Παρασκήνιο

Γιατί στο νέο κεντροαριστερό φορέα φοβούνται ακόμη τον Τσίπρα

Αναμενόμενες πλην εντυπωσιακές οι εικόνες από τη χθεσινοβραδινή ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Διβάνι. Τα ερείσματα εξάλλου του ΠΑΣΟΚ στο νομό παραμένουν ισχυρότατα και αποτελεί κοινό μυστικό πως η πρόεδρος του Κινήματος αναμέμεται να κάνει περίπατο στην περιοχή, στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία του νέου κεντροαριστερού φορέα.

Και πολύ πιθανό φυσικά η Φώφη να είναι εκείνη που θα ηγηθεί, αφού το χάντικαπ με το οποίο ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία είναι μεγάλο, ειδικά στην περιφέρεια.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως την επόμενη ημέρα; Η άποψη στενού συνεργάτη της κ. Γεννηματά στα παραπολιτικά πηγαδάκια που στήθηκαν χθες στη Λάρισα ήταν ξεκάθαρη: “Μην ξεγράφετε τον Τσίπρα όσα μνημόνια κι αν εφάρμοσε. ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, ως κόμμα είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία. Υπάρχει όμως ο Τσίπρας κι αυτός αποτελεί το ισχυρότατο και μοναδικό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ…”

Γι’ αυτό και άπαντες στην υπό σύσταση κεντροαριστερά κατανοούν τη σπουδαιότητα μίας επίδοσης που θα βάλει και τους ίδιους στο παιχνίδι ως τρίτο πόλο. Από 13% και πάνω ας πούμε…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις