ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βίτσας από Τρίκαλα: «Οι παραβιάσεις στο Αιγαίο κοστίζουν…» – Mετά τα F 16 συνέχεια εξοπλισμών

Μετά το πέρας της σημερινής Τελετής Ορκωμοσίας των Πρωτοετών Σπουδαστών της ΣΜΥ στα Τρίκαλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας  κ. Δημήτριος Βίτσας, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΣ (Γενικού Επιτελείου Στρατού) Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Υπουργός μίλησε για το κόστος της  αναβάθμισης των F 16 και ανέφερε πως, το κόστος των παραβιάσεων στο Αιγαίο στοιχίζει πολύ ακριβά… Επίσης, δήλωσε πως θα υπάρχει και συνέχεια του εξοπλιστικού προγράμματος.

«Το θέμα των F 16 δεν είναι θέμα των ημερών…. είναι ένα αίτημα των Ενόπλων Δυνάμεων εδώ και χρόνια και έρχεται αυτή η κυβέρνηση και το κάνει πραγματικότητα…» τόνισε ο κ. Βίτσας και συνεχίζει: «Το κόστος της αναβάθμισης των F 16 θα είναι 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος μιας δεκαετίας».

Στη συνέχεια μίλησε για τον «Χακί συνδικαλισμό» και το Νομοσχέδιο που έρχεται για ψήφιση στη βουλή.

Ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Μιλτιάδης Στεφανής τόνισε: » Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.  Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την ποιότητα των Μονίμων Υπαξιωματικών, την οποία μετά εισπράττουμε μετά στις μονάδες μας. Οι μονάδες μας  αναβαθμίζονται μέσα από αυτά τα εξαιρετικά παιδιά και την παρουσία τους…».

ΠΗΓΗ: trikalaola.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις