ΛΑΡΙΣΑ

Πυρά Ξηρομερίτη στη δημοτική αρχή για τη μετεγκατάσταση του 4ου ΕΠΑΛ

“Tα γραπτά μένουν και μαρτυρούν την αλήθεια  …αυτά για την δημοτική αρχή Λάρισας!!” τιτλοφορείται ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Μάριου Ξηρομερίτη, για το θέμα της μετεγκατάστασης του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “6 Οκτωβρίου  2016 με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως ώστε να μετεγκατασταθεί το 4ο ΕΠΑΛ στην παλιά Ακαδημία !

Ο Σ.Γ.Κ του 4 ου ΕΠΑΛ  λαμβάνει διαβεβαίωση από τον δήμαρχο κο Καλογιάννη για υλοποίηση  της  απόφασης  μέσα στα  Χριστούγεννα το 2016 .Ο σύλλογος προσέφυγε στο συνήγορο του πολίτη γιατί απογοητεύτηκε από την καθυστέρηση της δημοτικής αρχής !Όπως ακούσαμε από τον κο Σούλτη  χθες στο δημοτικό συμβούλιο το τμήμα βιοχημείας έφυγε μέσα στο Μάρτιο του 2017 .

Με έγγραφο ο Συνήγορος του πολίτη 18 Απριλίου 2017 αποστέλλει  έγγραφο στον κο Καλογιάννη  που τον καλεί να αναλάβει ευθύνες και να υλοποιήσει απόφαση του ΔΣ .

Ο κος Καλογιάννης απαντά  17  Απριλίου  του 2017 και αναφέρει ότι έπραξε τα δέοντα  και κατά γράμμα αναφέρει : «από το Φθινόπωρο του 2016 έκανε (ο  Δήμος) ενέργειες προς τις Κτιριακές Υποδομές  (Α.Ε)   και με έγγραφο 8212/15-11-2016.

Η απόλυτη αποκάλυψη που αποδεικνύει τον τρόπο που διοικείται ο Δήμος Λαρισαίων  σήμερα έρχεται από το έγγραφο που αναφέρει ο κος Καλογιάννης (αρ πρωτ:8212/15-11-16) που φέρει υπογραφή του κου Μαβίδη(αντιδήμαρχος Πολεοδομίας) .

Επί λέξη : «επειδή υφίσταται ανάγκη στέγασης του Δημοσίου Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων ή και άλλων δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης αιτούμεθα   τη μεταβίβαση ή άλλως παραχώρηση των ανωτέρω κτιρίων και εγκαταστάσεων όπως από κοινού ο δήμος Λαρισαίων και η Γ.  Γραμματεία δια βίου μάθησης του υπουργείου παιδείας δημιουργήσουν  δημόσια κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων»! Το ερώτημα είναι απλό και προκύπτει από τα έγγραφα και τα λεγόμενα του κου Σούλτη (στο χθεσινό Δ.Σ 17/10/2017) ο κος Μαβίδης από τον Μάρτιο του 2017 (όπου έφυγε και το τμήμα Βιοχημείας )  μέχρι τον  Απρίλιο του 2017 γιατί  δεν απέστειλε νέο έγγραφο και να διορθώσει το προηγούμενο ώστε να φαίνεται  ότι   αιτούμεθα(από τις Κτιριακές Υποδομές .ΑΕ )τον χώρο για το 4ο ΕΠΑΛ  ώστε  να μην εκθέσει τον Δήμαρχο Λαρισαίων και το Δημοτικό συμβούλιο  ΑΦΟΎ ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2017  ΖΗΤΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΕΠΑΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ !!

Γιατί από τον  11/2016 χρειάστηκε να φτάσουμε Σεπτέμβριο 2017 για να συντάξει άλλο έγγραφο ο κος Μαβίδης ; Ποιες ήταν οι σκοπιμότητες  άραγε και χάσανε τα παιδιά μια ολόκληρη χρονιά!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις