ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Ξαναζωντανεύει” από το Φθινόπωρο του ‘ 18 το Pantheon Plaza

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν οι διαρκείς επιχειρηματικές ζυμώσεις για το Pantheon Plaza, το εμπορικό κέντρο στη Λάρισα που τα τελευταία χρόνια – χτυπημένο κι αυτό από την κρίση – “φυτοζωεί”, έχοντας πλέον σήμερα ως ενεργό πελάτη τη μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών Media Markt.

Όπως είχε αποκαλύψει το onlarissa.gr, η κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Όμιλο McArthurGlen, είχε ως αρχικό στόχο τη χρήση μέρους του εμπορικού κέντρου για τη δημιουργία ενός “εκπτωτικού χωριού” με πιθανό χρόνο έναρξης λειτουργίας τον ερχόμενο Μάιο.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αλλά και οι πρόσφατες δεκάδες επισκέψεις εκπροσώπων διαφόρων εταιριών στο McArthurGlen, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και ο στόχος πλέον είναι προφανώς να “ξαναζωντανέψει” πλήρως το Pantheon Plaza, φιλοξενώντας όχι μόνον τις εταιρείες που θα φέρει η συνεργασία με την McArthurGlen, αλλά και άλλες διαφόρων δραστηριοτήτων.

Μέσα στο συγκεκριμένο πλάνο μάλιστα, εξετάζεται κατά πληροφορίες του onlarissa.gr η επαναλειτουργία και σούπερ μάρκετ στο χώρο όπου για μικρό διάστημα είχε δραστηριοποιηθεί η γερμανική αλυσίδα ALDI, λίγο πριν αποσυρθεί με απόφασή της, από την Ελληνική αγορά.

Η αλλαγή σχεδιασμού οδηγεί και σε χρονική μετάθεση της νέας λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, πιθανότατα για τον Σεπτέμβριο του 2018. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα αναμένεται και ένα σημαντικό “λίφτινγκ” στους χώρους, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Media Markt, η διοίκηση της οποίας προγραμματίζει ριζικές αλλαγές στο κατάστημα της Λάρισας ενόψει της “κοσμογονίας” στο Pantheon Plaza.

Ρεπορτάζ: Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις