ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο νέος πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας στο onlarissa.gr: Τραβάμε μία κόκκινη γραμμή που μας ενώνει για το ΤΕΙ

Ιδιαίτερα “συγκινημένος γιατί το αποτέλεσμα συνιστά μία ανατροπή σε μία κατάσταση που επικρατούσε χρόνια” εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νέος πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφών Σπηλιώτης.

Όπως εξήγησε, “αυτή η εκλογή σηματοδοτεί αλλαγές για το ΤΕΙ Θεσσαλίας οι οποίες θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση, την εξωτερίκευση του ΤΕΙ με θετικό τρόπο και διόρθωση των όποιων αδυναμιών για να λειτουργήσουμε όπως πρέπει με καλό πρόσωπο στην κοινωνία”.

Σε ότι αφορά το μήνυμα που στέλνει προς όσους τον στήριξαν αλλά και προς τους σπουδαστές, ο κ. Σπηλιώτης κατέστησε σαφές πως “δεν απευθύνομαι μόνον σε αυτούς που με ψήφισαν αλλά και σ’ αυτούς που δε με ψήφισαν. Εδώ τραβιέται μία κόκκινη γραμμή και δεν είναι μία γραμμή που μας διαχωρίζει, αλλά μία γραμμή που μας ενώνει. Από εδώ και πέρα δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε σε αυτή την προσπάθεια, να διεκδικήσουμε τον ίδιο στόχο και να μπορέσουμε να επιτύχουμε αποτελέσματα. Άλλος δρόμος για μένα δεν υπάρχει. Αυτό είναι μήνυμα για τους σπουδαστές και να είναι σίγουροι πως θα πάμε ψηλότερα”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις