ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριά ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην έδρα του

Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα του κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου του τον Ν.Π.Σ. Βόλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Μελισσόπουλο να σκοράρει.

Ο Αχιλλέας αντέδρασε και στο 16′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία όταν έπειτα από όμορφη συνεργασία Συράκου και Λόλα ο δεύτερος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 20′ ο Βόλος έχασε διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν έπειτα από διώξιμο του Κουτσουκέρα ο Μάντζης έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία ο Ηλιόπουλος δοκίμασε με κεφαλιά να νικήσει τον Κουτσουκέρα ο οποίος τινάχτηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Νεμπεγλέρας δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως η σέντρα σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ ο Μανιώτης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπουρνάκη.

Εν τέλει στο 40′ ο Ηλιόπουλος κατάφερε σε ένα καίριο χρονικά σημείο να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων όταν έπειτα από ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 52′ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία ο οποίος από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Κουτσουκέρα.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στην επίτευξη ενός τέρματος στο 65′ όταν ο Κόλα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Οικονόμου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον βοηθό να ακυρώνει το τέρμα ως οφσάιντ κάτι που έκανε τους ανθρώπους των Μυρμιδόνων να διαμαρτυρηθούν.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας είχε την κατοχή δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων και έτσι παρέμεινε το 0-3 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις:

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Tριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μάρκου, Καραμπούζης (64′ Καραγκούνης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (49′ Κουρούμαλος), Κόλα, Μανιώτης (64′ Μπένος), Συράκος, Λόλας, Χατζής (72′ Κατσανάκης)

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μπουρνάκης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος (84′ Δημηνάς), Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο (58′ Ζέρης), Μάντζης (66′ Δερμητζόγλου), Γκαρσία (73′ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος.

Διαιτητής: Τσέτσιλας. Βοηθοί: Φαλτάκας, Μωυσιάδης (Γρεβενών).

ΠΗΓΗ: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις