ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Εφιάλτης» για Ολυμπιακό, 5-0 από Μπαρτσελόνα

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με το… βαρύ 5-0 από την Μπαρτσελόνα (λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της ελληνικής ομάδας με τους Καταλανούς για το Champions League) για το Youth League, ωστόσο δικαιούνται να φωνάζουν καθώς αγωνίζονταν άδικα με δέκα παίκτες από πρώτο ημίχρονο!

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα (16-1 οι τελικές), με την διαφορά ποιότητας και κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι αισθητή. Στο 28’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Πέρεθ, στο οποίο φέρε ευθύνη ο Σκαφίδας και στο 44ο λεπτό είδαν τα πράγματα να γίνονται πιο εύκολα γι’ αυτούς. Και αυτό καθώς ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λάμπρου, για ένα… τζαρτζάρισμα. Από την εκτέλεση του φάουλ, λοιπόν, ο Μοντσού με μεγάλη δόση τύχης (αφού η μπάλα κόντραρε στο τείχος) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν καλά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως η κούραση αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα άρχισαν σιγά σιγά να φαίνονται ολοένα και περισσότερο. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα η Μπαρτσελόνα και σκόραρε τρεις φορές μέχρι το φινάλε με τους Σαβέριο (70’), Πέρεθ (80’) και Ρίκαρντ (88’) για το τελικό 5-0.

Μπαρτσελόνα (Γκάμπρι): Πένια, Μπράνταριζ (75’ Φερνάντες), Μινγκέθα (72’ Καλαβέρα), Βιλά, Κομάς, Πέρεθ, Κολάδο, Μοντσου (72’ Τουγκαρίνοφ), Ρικάρντ, Αλφόνσο, Ντελγάδο.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Χατζηιωαννίδης, Γαλούπης (76’ Τσιριγώτης), Αγιώτης, Λάμπρου, Πέιο (46’ Ράμα), Βοΐλης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βρουσάι (53’ Φυτόπουλος).

Πηγή: Sport-fm

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις