ΛΑΡΙΣΑ

Υποψήφιος με τον Αντώνης Γραβάνη για το Δικηγορικό Σύλλογο ο Φώτης Αστερίου

Την υποψηφιότητά του με την κίνηση του Αντώνης Γραβάνη για το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Φώτης Αστερίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Αστερίου τονίζει τα εξής: “Ως γνωστόν, η ελληνική κοινωνία επί σειρά ετών βάλλεται πανταχόθεν. Σαφέστατα και εμείς οι Δικηγόροι, ως μέλη της, βιώνουμε τα ίδια ακριβώς προβλήματα με τους υπόλοιπους Έλληνες, ίσως μάλιστα σε υπέρτερο βαθμό ένεκα του ζοφερού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο καλούμαστε να ασκήσουμε το λειτούργημά μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας στάθηκε μπροστάρης στους αγώνες για τα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας και αρωγός όλων των Δικηγόρων της Λάρισας.
Οφείλουμε στους γονείς μας, στα παιδιά μας, στις/στους συζύγους μας, μα πάνω απ’ όλα στους εαυτούς μας να μην υποστείλουμε τη σημαία του καθημερινού μας αγώνα, ενός αγώνα δίκαιου, προς το συμφέρον της κοινωνίας και της Πατρίδος μας.

Στις αρχαιρεσίες της 26ης Νοεμβρίου 2017 θέτω εαυτόν στην κρίση σας ως υποψήφιος Σύμβουλος.Διαθέτοντας την εμπειρία που αποκόμισα από την θητεία μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,

Σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, ότι θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα στη συνάδελφο, δίπλα στον συνάδελφο χωρίς να φείδομαι κόπου και χρόνου και

ΖΗΤΩ να με τιμήσετε με την ψήφο Σας.

Δηλώνω δε την απόλυτη στήριξή μου στο πρόσωπο του συναδέλφου Αντώνη Γραβάνη για την θέση του Προέδρου, του οποίου η συνδικαλιστική εμπειρία, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα αποτελούν εγγύηση για την επόμενη ημέρα στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις