ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σημαντικό για την πόλη το Αναπτυξιακό Συνέδριο ή μια καλοστημένη παράσταση; – Αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο οι οποίες αφορούσαν την πόλη της Λάρισας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η αντιπαράθεση που προέκυψε ανάμεσα στο Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη και την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ρένα Καραλαριώτου, αφορούσε στο βαθμό ωριμότητας και χρονικής αξιοποίησης με απτό αποτέλεσμα, τόσο των στρατοπέδων που παραχωρούνται στο δήμο, όσο και της Αβερώφειου Σχολής και του Αρχαίου Θεάτρου.

Ειδικότερα, ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε ότι πρόκειται για σημαντικές εξαγγελίες που έχουν πίσω τους περίπου δύο χρόνια συστηματικής δουλειάς εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ενώ η κα Καραλαριώτου έκανε λόγο για μία πολύ καλοστημένη μεν παράσταση, από την οποία δε απουσίαζαν ο αναλυτικός σχεδιασμός και κυρίως οι πόροι για τη χρηματοδότησή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση δεν έγινε αναλυτική συζήτηση για το μείζον ζήτημα του Αχελώου, καθώς ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ξεχωριστή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις πρόσφατες εξελίξεις.

newsroom onlarissa.gr  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις