ΛΑΡΙΣΑ

To πρώτο ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Λάρισα είναι πραγματικότητα!

Το πρώτο κατάστημα της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Λάρισα είναι πραγματικότητα και από σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, ανοίγει τις πόρτες του επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής. Στα ράφια του ολοκαίνουριου καταστήματος προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, με την υπογραφή της άριστης ποιότητας της αλυσίδας.

Το ολοκαίνουριο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY διαθέτει χώρους πώλησης 2.200 τ.μ. και μία 25μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε οπωροπωλείο, τμήμα τυριών-αλλαντικών-deli, κρεοπωλείο και παντοπωλείο που προσφέρουν περισσότερους από 11.000 κωδικούς τυποποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει άνετο χώρο 70 θέσεων για την εύκολη στάθμευσή σας και τέσσερα ταμεία για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας ακόμα πιο γρήγορα.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 15ο κατά σειρά κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη χώρα και το 4ο στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Το άνοιγμά του επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της αλυσίδας καθώς και την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική περιφέρεια.

Το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες της Λάρισας και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες.

Ξεχωρίζοντας για την άριστη ποιότητα, την μεγάλη ποικιλία και τις μοναδικές τιμές του!

Πληροφορίες για το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Λάρισα:
o Διεύθυνση: 2ο χλμ Εθνικής Περιφερειακής οδού Λαρίσης- Τρικάλων, Λάρισα, Τ.Κ. 41500
o Τηλέφωνο: 2410 661955
o Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 6:00-21:00 και Σάββατο 6:00-20:00

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις