ΛΑΡΙΣΑ

Μ. Ξηρομερίτης : Τραγικές καθυστερήσεις από την δημοτική αρχή στο 13ο ΓΕΛ και 4ο ΕΠΑΛ

Η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Λαρισαίων, Μάριου Ξηρομερίτη στο εν εξελίξει Δημοτικό Συμβούλιο:

6 Οκτωβρίου 2016: με ομόφωνη απόφαση ΔΣ  ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 4 ου ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΠΡΏΗΝ  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Ο Σ.Γ.Κ του 4 ου ΕΠΑΛ  λαμβάνει διαβεβαίωση από τον δήμαρχο κο Καλογιάννη για υλοποίηση  της  απόφασης  τα Χριστούγεννα το 2016.

Φυσικά  αυτό δεν έγινε ποτέ! Ο Συνήγορος του πολίτη στις 18 Απριλίου 2017 αποστέλλει  έγγραφο στον κο Καλογιάννη  που τον καλεί να αναλάβει ευθύνες και να υλοποιήσει απόφαση του ΔΣ .

Το τραγελαφικό συνεχίζεται προς ζημία των σχολείων ! Ο κος Καλογιάννης απαντά και αναφέρει ότι έπραξε τα δέοντα  και κατά γράμμα αναφέρει : «από το Φθινόπωρο του 2016 έκανε (ο  Δήμος) ενέργειες προς τις Κτιριακές Υποδομές  (Α.Ε)   και με έγγραφο 8212/15-11-2016.

Η απόλυτη αποκάλυψη που αποδεικνύει τον τρόπο που διοικείται ο Δήμος Λαρισαίων  σήμερα έρχεται από το έγγραφο που αναφέρει ο κος Καλογιάννης (αρ πρωτ:8212/15-11-16) που φέρει υπογραφή του κου Μαβίδη.

Επί λέξη : «επειδή υφίσταται ανάγκη στέγασης του Δημοσίου Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων ή και άλλων δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης αιτούμεθα   τη μεταβίβαση ή άλλως παραχώρηση των ανωτέρω κτιρίων και εγκαταστάσεων όπως από κοινού ο δήμος Λαρισαίων και η Γ.  Γραμματεία δια βίου μάθησης του υπουργείου παιδείας δημιουργήσουν  δημόσια κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων»!

Μάριος ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

Δημοτικός σύμβουλος  Λαρισαίων

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις