ΕΛΛΑΔΑ

Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι, όλοι επιμένουν να μείνω στη θέση μου

Την απόφασή του να μην παραιτηθεί από το αξίωμα του βουλευτή ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως η απόφαση να παραιτηθεί πέρασε από το μυαλό του, για να ταρακουνήσει, όπως είπε, τον βάλτο της πολιτικής.

«Βλέποντας στη Βουλή μία σαπίλα και αηδιάζοντας σκέφτηκα την παραίτηση, για να ταρακουνήσω το τέλμα. Σκέφτηκα ότι η θυσία ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για 40 χρόνια να μπει στη Βουλή θα ήταν σημαντική, για να ταρακουνηθεί ο βάλτος. Μετά από λίγες ημέρες καλλιέργειας, τα μηνύματα από όλη την Ένωση Κεντρώων είναι αντίθετα. Όλοι επιμένουν να μείνω στη θέση μου. Τα μηνύματα από την Εκκλησία είναι “εσείς κύριε Λεβέντη μην παραιτηθείτε, να ξεκουμπιστούν οι άλλοι”», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε:

«Μία προσπάθεια που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό η Ένωση Κεντρώων στις επόμενες εκλογές, να μην πάρει 4-5-6 %, αλλά πολύ παραπάνω. Αυτή η προσπάθεια δεν θα διακοπεί, επειδή τρελάθηκαν στη Βουλή των Ελλήνων», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Λεβέντης κατά την είσοδό του στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποίησε την ομιλίας, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, από πλήθος υποστηρικτών του.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις