ΛΑΡΙΣΑ

Παρουσίαση των θέσεων για το 4οΣυνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Κυριακή 15/10 στις 18:00 στο νέο κτίριο της Περιφέρειας (Θεοφράστου και Καλλισθένους)

Ομιλητής ο Γιάννης Ελαφρός μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ

«Στην Ελλάδα , τα τελευταία χρόνια, έχει επιβληθεί (με την σφραγίδα της ΕΕ) ένα εφιαλτικό σφαγείο δικαιωμάτων, εργασιακής ζούγκλας, ανεργίας, μετανάστευσης με την αστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είναι ο καλύτερος εκφραστής της. Ως νέα «Μεγάλη Ιδέα» του κεφαλαίου εμφανίζεται η ανάπτυξη (δες το χθεσινό συνέδριο παρουσίας πρωθυπουργού) στην οποία ορκίζονται αστικά-μνημονικά κόμματα, ο ΣΕΒ ,η ΕΕ, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Συνολικά, προωθείται στρατηγική ανασυγκρότηση του ελληνικού καπιταλισμού, μετατρέποντας τον λαό σε δούλο του 21ουαιώνα και πιόνι στα πολεμικά τους παιχνίδια. Το αγωνιώδες ερώτημα του σήμερα είναι: «Μπορεί να ανατραπεί η σύγχρονη βαρβαρότητα ή είμαστε καταδικασμένοι σε συνεχή φτώχεια και άγρια εκμετάλλευση όπως μας λένε».

Σήμερα λοιπόν που τα μνημόνια και η επιτροπεία γίνονται καθεστώς, η πάλη κατά των μνημονίων για να είναι νικηφόρα πρέπει να είναι αντί-ΕΕ και αντικαπιταλιστική. Απέναντι στο καπιταλιστικό ΤΙΝΑ ήρθε η ώρα να αντιτάξουμε το εργατικό λαϊκό και ανυπότακτα νεανικό ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μια νέα κομμουνιστική ελπίδα για έναν κόσμο  χωρίς φτώχεια, πόλεμους, εκμετάλλευση.

Το ΝΑΡ στα πλαίσια της πρότασης του  για ένα νέο πρόγραμμα και κόμμα, καθώς και στα πλαίσια του 4ουΣυνεδρίου του συζητάει ανοιχτά και θέλει την γνώμη όλων εκείνων που εμπνέονται από την αναγκαιότητα μιας ανατρεπτικής, αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής αριστεράς που θα δώσει την μάχη μέχρι το τέλος».

Οργάνωση Λάρισας του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις