ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα η 36η Πανελλήνια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων

Η 36η Πανελλήνια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων, θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λάρισα, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στους χώρους  του Χατζηγιάννειου Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου, με συμμετοχή 150 ατόμων, από τους περισσότερους νομούς της χώρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Έναρξη στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, με προσευχή, ύμνο των προσκόπων, σιγή ενός λεπτού για τους αποβιώσαντες προσκόπους, χαιρετισμούς. Απονομή του Μεταλλίου Φίλων του Προσκοπισμού  στον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Ακολούθως,  ο γιατρός- μαιευτήρας και ιστοριοδίφης κ. Νικ. Παπαθεοδώρου θα μιλήσει για την ιστορία της Λάρισας, με τη χρήση φωτογραφιών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το κύριο μέρος της συνάντησης.

Το βράδυ θα παρατεθεί δείπνο, για όλους τους συμμετέχοντες, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, θα ακολουθήσει περιήγηση σε αξιοθέατα στον λόφο του Φρουρίου. Η συνάντηση θα λήξει το μεσημέρι της Κυριακής.

Την ευθύνη οργάνωσης της συνάντησης έχει αναλάβει η Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος με την υποστήριξη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Λάρισας και της Οργανωτικής Επιτροπής που έχει συσταθεί, καθώς και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις