ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μόνιμο πάρκινγκ το βιοκλιματικό στο Φρούριο και ο δήμαρχος σε απόσταση αναπνοής!

Παγιωμένη είναι η κατάσταση στο πλέον ιστορικό σημείο της Λάρισας, το Φρούριο, εκεί όπου ξοδεύτηκαν δυσθεώρητα ποσά για την βιοκλιματική ανάπλασή του.

Παρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, η δημοτική αρχή αρνείται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και η δημοτική αστυνομία περιορίζεται κυρίως στον προσφιλή της ρόλο, αυτό του θεατή, αλλά και στο να γράφει μερικά μηχανάκια στο κέντρο που πάρκαραν είκοσι πόντους πιο μέσα στην είσοδο ενός πεζοδρόμου, εκτελώντας προφανώς άνωθεν εντολές.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί, σε απόσταση αναπνοής από το “Φρούριο” εκεί όπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης στο πλαίσιο της δεξίωσης για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Θα ήταν τεχνικώς αδύνατο να μην είδε αυτό το θέαμα περπατώντας από τον Άγιο Αχίλλιο μέχρι το χώρο της δεξίωσης ο δήμαρχος. Αισθάνεται άραγε υπερήφανος; Μπήκε καν στον κόπο να καλέσει την δημοτική αστυνομία από το κινητό του τηλέφωνο; Αξίζει άραγε βραβεύσεις και διεθνείς διακρίσεις αυτή η Λάρισα;

Δείτε τη σημερινή φωτογραφία:

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις