ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Σε λίγο θα μας ποστάρεις και τον Μαρινάκη»

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού το τελευταίο post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη φωτογραφία του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Πολλοί φίλαθλοι πήραν θετικά τη συγκεκριμένη ανάρτηση του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, ωστόσο υπήρχαν και αρκετοί που αντέδρασαν και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε, για μια ακόμα φορά, τις τελευταίες ώρες να δημιουργήσει ένα μικρό… χαμό στο διαδίκτυο.

Διαβάστε αυτούσια μερικά από τα δεκάδες μηνύματα στο λογαριασμό του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού…

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΆΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. Είμαστε μαζί σου

μα είναι δυνατόν να είσαι Παναθηναϊκός και να λες αστούς στο τοπικό

Να τον χαίρεσαι τον καπετάνιο

Ρε αυτός δεν είναι που έκλεψε τη ΠΑΕ από το πατέρα σου ?

Πρόεδρε μια εταιρεία την αγοράζεις δεν στην χαρίζουν και θεωρώ ότι ο παναθηναϊκός αξίζει άνοιγμα και 300 εκατομμυρίων για να γίνει ομάδα καθαρή με γήπεδο προπονητικό και παικταραδες..ναι αυτοί που χώνουν τόσα το κάνουν για ξέπλυμα και όχι με την έννοια του επιχειρην.

Σε λιγο θα μας ποσταρεις και το Μαρινακη Γιαννακοπουλε….Εξαλλου μια παρεα ειστε οι 4…….

ουτε πρασινο μπλουζακι δεν ξαναγοραζω…εγω τερμα …να πατε στο τριωροφο

Κάνε κάτι γιατί από αυτούς που αγαπάνε το τριφυλλακι είσαι ο μόνος που δείχνεις ότι κάτι σε τρώει να βοηθήσεις.. επιπλέον είσαι ο μόνος που μπορεί να επιβληθεί στον οποιοδήποτε βλάπτει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο..

Είναι η μόνη ευκαιρία ιστορικά να καθαρίσει η ομάδα από όλα τα παράσιτα, πρόεδρους σωτήρες, παράγοντες παρατρεχάμενους, και κυρίως ένα μεγάλο σάπιο κομμάτι των οργανωμένων μας που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και αυτοί

Για εμένα πρόεδρε πέρα από αυτούς που κατάστρεψαν τον Παναθηναϊκό (και θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μάθουμε ονόματα ) πιστεύω ότι μεγάλο κακό έχει κάνει αρκετός κόσμος που δηλώνει Παναθηναϊκός..Αυτή η μουρμούρα κ η εσωστρέφεια τον έχουν φάει τον Παναθηναϊκό…Μπες μπροστά ( κ το ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο) και θα σε στηρίξουμε όλοι..Και οικονομικά…Θα βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σε μια υγιείς και σοβαρή προσπάθεια

φίλαθλοι είμαστε Όχι λογιστές.Στην τελική την επένδυση του λέγαμε να προστατεύσει!

τωρα που εφυγε ο φραγκαλαφουζος παρε την παε μαζι με αλλους 3 που λεγατε ρε προεδραρα

τελικα σαν οπαδοι αλλα κ σαν λαος ειμαστε προβατα κ μαζοχες……ξεκιναω να πιστευω οτι μας αξιζει ολο αυτο. Απο κινητα κ λαπτοπ ειμαστε ολοι αναρχικα πνευματα κ επαναστατες., απο κοντα κοτε λυρατες!!!!! Στο ΟΑΚΑ σημερα ποιοι πηγαν να στηριξουν την ομαδα τον προεδρο κ τον καθε προεδρο ανεξαρτητα απο προσωπα κ ονοματα!!!! Ελαχιστοι….και οι “επαναστατες” ειναι οι ιδιοι που εκραξαν τον τζιγγερ για να ερθει η πολυμετοχικοτητα. Μετα αναπολουσαν τον τζιγγερ. Υποδεχτηκαν σαν μεσσια τον αλαφουζο μετα τον ειπαν αφραγγουζο και τωρα ζητατε απο τον γιαννακοπουλο να σωσει ολο αυτο το χαος?? Δεν παμε καλα τελικα

 δημητρη λες αληθειες που πονανε πολλους..αυτοι περιμενουν τον καπετανιο των ονειρων τους..μη τους ξυπνας

Τα πραγματα ειναι απλα μθα μεγαλη συγνωμη και ενα μεγαλο συλλαλητιριο υπερ τις οικογενειας ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ και τοτε θα γυρισουμε εκει που μας αξιζει.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις