ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χωρίς αποκομμιδή σκουπιδιών μέσα στο παζάρι της Λάρισας; – Τη Δευτέρα οι αποφάσεις των εργαζομένων

Ημέρα ορόσημο είναι η μεθαυριανή για το θέμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου Λαρισαίων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους 230 απλήρωτους συμβασιούχους συναδέλφους τους.

Η χθεσινή συνάντηση του επιτρόπου με τους επτά δημάρχους του νομού Λάρισας δεν έβγαλε “καπνό”, έδειξε όμως πως υπάρχει καλό κλίμα, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ωστόσο, όσο οι εργαζόμενοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, η κατάσταση γίνεται περισσότερο τεταμένη στις τάξεις τους.

Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα στο αμαξοστάσιο του δήμου Λαρισαίων, έχει προγραμματιστεί νέα ενημερωτική συγκέντρωση, στην οποία μάλιστα έχει κληθεί ο ίδιος ο δήμαρχος Λαρισαίων, αφού χειρίζεται πλέον προσωπικά το ζήτημα.

“Δεν πρόκειται να δεχθούμε τίποτε άλλο εκτός από καθαρές κουβέντες. Θέλουμε ξεκάθαρη δέσμευση για ημερομηνία πληρωμών. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθούμε έστω και μία ακόμη ημέρα αναμονής” σημείωνε στο onlarissa.gr εργαζόμενος – μέλος της διοίκησης του Συλλόγου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εφόσον τα όσα ακούσουν από τον κ. Καλογιάννη δεν τους ικανοποιήσουν, οι εργαζόμενοι ξεκινούν άμεσα κινητοποίηση. Κάτι τέτοιο θα φέρει τη δημοτική αρχή σε εξαιρετικά δυσμενή θέση, αφού θα γίνουμε θεατές πρωτόγνωρων καταστάσεων στο εν εξελίξει παζάρι της Λάρισας.

Ες μεθαύριον τα σπουδαία λοιπόν…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις