ΛΑΡΙΣΑ

Στη Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος

Την Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λαρίσης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και συζήτησε θέματα της επιχείρησης με τον νέο της Πρόεδρο Ανέστη Σερετίδη.

Η διαχείριση του υδατικού δυναμικού, το υφιστάμενο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης, η οργανωτική δομή και η οικονομική κατάσταση, απετέλεσαν τα θέματα ενημέρωσης από πλευράς του Προέδρου.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης σε περιπτώσεις ρύπανσης και λειψυδρίας, στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης. Κοινή υπήρξε η διαπίστωση ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, ως σύγχρονος πάροχος υπηρεσιών, εντοπίζοντας τις προκλήσεις της εποχής, θα πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων και την εδραίωση μιας εξωστρεφούς πολιτικής, που προσφέρει η απόκτηση της τεχνογνωσίας και η αξιοποίησή της από τις παραγωγικές δυνάμεις της επιχείρησης, ώστε και το λειτουργικό κόστος να μειωθεί, αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες να βελτιωθούν.

Ο κ. Παπαδημόπουλος, αφού συνομίλησε και με το προσωπικό, ευχήθηκε στον κ. Σερετίδη καλή δύναμη και καλό έργο στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις