Life & Style

Ο Jerry Lewis αποκλήρωσε τους πέντε γιους του και τα άφησε όλα στην κόρη του!

Ούτε δεκάρα δεν πρόκειται να λάβουν από την τεράστια περιουσία του εκλιπόντα πατέρα τους οι πέντε γιοι του θρυλικού κωμικού Τζέρι Λιούις, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών.

Όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που εξασφάλισε ο ιστοτοπος The Blast, τα πέντε αγόρια που απέκτησε ο διάσημος ηθοποιός από τον πρώτο του γάμου (είχε αποκτήσει έναν ακόμη γιο ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2009) δεν δικαιούνται κανένα στοιχείο της αμύθητης περιουσίας του Lewis, με βάση τη διαθήκη του.

O κωμικός έμεινε παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Patti Palmer, από το 1944 μέχρι το 1980. Όπως φαίνεται, οι σχέσεις του ηθοποιού με τα παιδιά του υπέστησαν ανεπανόρθωτο πλήγμα μετά το επεισοδιακό διαζύγιο των γονιών τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, γεγονός που τον έκανε τελικά να αφήσει όλη του την περιουσία στη μοναδική (νόμιμη) κόρη του, την οποία υιοθέτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, SanDee Lewis.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο κωμικός έχει μία ακόμη κόρη, η οποία όχι μόνο δεν αναφέρεται στη διαθήκη αλλά πέρασε τη ζωή της στην φτώχεια, αφού γεννήθηκε εκτός γάμου και δεν αναγνωρίστηκε ποτέ επίσημα από τον πατέρα της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις