ΛΑΡΙΣΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με εκπροσώπους μικρών οινοποιείων στον Αποστόλου

Tην Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος και εκπρόσωποι μικρομεσαίων οινοποιείων, κ. κ. Α. Ντούγκος και  ο Α. Θυμιόπουλος από Ραψάνη και Νάουσα αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου, τον γενικό διευθυντή κ. Ν. Βάγια και συμβούλους του Υπουργού.

Έγινε μια γόνιμη συζήτηση με αναλύσεις και προτάσεις και από τις δύο πλευρές, κατά την οποία ο Υπουργός άκουσε προσεκτικά τα θέματα των δύο εκπροσώπων που ανέπτυξαν τις επιτυχίες του τομέα και ειδικά των μικρομεσαίων οινοποιητικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τις ανησυχίες τους για την διατήρηση της θέσης τους στον οινοποιητικό κλάδο.

Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα της στήριξης του οινοποιητικού κλάδου από το Υπουργείο, με έμφαση στις τοπικές ποικιλίες που όπως τονίστηκε προτιμώνται ιδιαίτερα από τον κόσμο τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά, με κίνητρα που θα ενθαρρύνουν την επενδυτική δραστηριότητα, προωθώντας τα προϊόντα της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο βουλευτής κ. Νίκος Παπαδόπουλος χαιρέτισε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες και δεσμεύθηκε για περαιτέρω συνεργασία και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις