ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος: Λόγιος πολιτικός του μέτρου ο Κώστας Σημαιοφορίδης

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος πληροφορηθείς την είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού και βουλευτή Καστοριάς Κώστα Σημαιοφορίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας λόγιος πολιτικός, που διακρίθηκε στη μακρά του διαδρομή για το πολιτικό του ήθος και την έμφυτη ευγένειά του, ο Κώστας Σημαιοφορίδης, δεν είναι πια μαζί μας.

Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του, που τον τίμησε κατ’ επανάληψη εκλέγοντάς τον εκπρόσωπό της στο εθνικό κοινοβούλιο.

Άλλωστε, και η τελευταία του πράξη, η δωρεά της βιβλιοθήκης του -που αποτελείτο από χιλιάδες τόμους- στην πόλη της Καστοριάς, είναι ενδεικτική του ήθους του ανδρός.

Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε συνειδητοποιούμε πόσο φτωχότερη γίνεται στις μέρες μας η πολιτική, καθώς όλο και περισσότερο εκλείπουν πολιτικοί με παιδεία, μέτρο και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Στους οικείους του και τους πολιτικούς του φίλους εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις