ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο Παύλος Πολάκης – Εγκαινιάζει 6 έργα στα δύο νοσοκομεία της πόλης

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που έγραψε πρώτο χθες το onlarissa, η διοίκηση των νοσοκομείων της Λάρισας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την έλευση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην πόλη την προσεχή Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης θα βρίσκεται στη Λάρισα για να εγκαινιάσει έξι (6) έργα των νοσοκομείων της Λάρισας ως εξής:

Στις 10.30 π. μ. στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ», εγκαίνια του Μαγνητικού Τομογράφου, έργο ΕΣΠΑ 2014-2020,αντικατάσταση εξοπλισμού Χειρουργείων και Αναισθησιολογικού τμήματος, καθώς και εξοπλισμού για την ΜΕΘ – ΜΑΦ.

Στις 12,30 μ. μ. στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ θα γίνουν τα εγκαίνια της νεοϊδρυθείσας Κλινικής Επείγουσας Ιατρικής με τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Ημερήσιας Νοσηλείας 20 κλινών, των νέων μηχανημάτων Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, έργο ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς και του Γραμμικού Επιταχυντή, σημαντική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις