ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέο σκάνδαλο με βίντεο και εκβιασμούς συγκλονίζει το γαλλικό ποδόσφαιρο

Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο θόρυβος από το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του Ματιέ Βαλμπουενά (όπου είχαν κατηγορηθεί για εκβιασμό οι Μπενζεμά, Σισέ), το γαλλικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από ένα νέο παρόμοιο σκάνδαλο.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Λαβίν Κουρζαβά φέρεται να πρωταγωνιστεί σε βίντεο (από έξοδο του με φίλους του) στο οποίο χρησιμοποιεί πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για τον προπονητή του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Europe 1, τα όσα είχε πει ο Κουρζαβά καταγράφηκαν σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο, το οποίο έφτασε στα χέρια κακοποιών στοιχείων  με τους τελευταίους να ζητούν από τον διεθνή άσο το ποσό των 100.000 ευρώ για να μην το δημοσιοποιήσουν.

Ο παίκτης επικοινώνησε αμέσως με τις Αστυνομικές αρχές και σε συνεργασία μαζί τους έδωσε ραντεβού για να παραδώσει τα χρήματα, ωστόσο οι δράστες όπως αποδείχθηκε είχαν σκοπό να του επιτεθούν καθώς τον περίμεναν λίγο έξω από το σπίτι του, ωστόσο η αστυνομία είχε φροντίσει να έχει κοντά του ισχυρές δυνάμεις οι οποίες και επενέβησαν συλλαμβάνοντας πέντε άτομα με την κατηγορία του εκβιασμού.

Από τους 5 συλληφθέντες οι 2 έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ οι πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγω για νέες συλλήψεις τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις