ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στη γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – Δείτε φωτογραφίες

Με τη συναυλία του λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη ημέρα της Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Πλήθος Φαρσαλινών και επισκεπτών παρακολούθησαν τη συναυλία αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις όπως η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς σε περίπτερα που διατέθηκαν από τον Δήμο.

Ο Σύλλογος Χαλβαδοποιών – Ζαχαροπλαστών προσφέρει δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες το προβαλλόμενο προϊόν, ενώ άλλα τοπικά προϊόντα προσφέρονται από τους παραγωγούς τους.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η προβολή του φημισμένου Χαλβά Φαρσάλων, η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η παρουσίαση και η προώθηση προϊόντων τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων, καθώς και η ανάπτυξη εμπορικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Δείτε φωτογραφίες:

Η αυλαία στην 12η Γιορτή Χαλβά θα πέσει αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με το 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Φαρσάλων και ώρα 20:00, κατά το οποίο θα εμφανιστούν οι χορωδίες: Παιδικό Τμήμα Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων, Μικτή Χορωδία Δήμου Κόνιτσας, Μικτή Χορωδία Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, Ανδρική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης και Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις