ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το συγκινητικό ποστ της Πωλίνας Μητσιμπόνα για τον πατέρα της

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Γιώργου Μητσιμπόνα και η κόρη του Πωλίνα έγραψε στο facebook για το πιο ένδοξο τεσσάρι, τον ήρωα της.

Ο χαμός του Γιώργου Μητσιμπόνα είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 όταν έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Η κόρη του Πωλίνα με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο του έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Πως είναι όταν ο Θεός σου παίρνει κάτι που λατρεύεις..όταν η ζωή σου δείχνει την άσχημη πλευρά της..Σίγουρα σε κάνει να ωριμάσεις πριν την ώρα σου..να δεις τα πράγματα αλλιώς και να ζεις με ένα μόνιμο τραύμα.. που δεν κλείνει..απλά μαθαίνεις να ζεις μ’αυτό..όπως και να’χει πρέπει να είσαι δυνατός στους έξω..κανείς να μη σε λυπάται..και μέσα σου ας γίνεσαι χίλια κομμάτια..η αλήθεια είναι πως κανένας δεν πεθαίνει όσο τον σκέφτεσαι..όσο τον θυμάσαι..γι’ αυτο κι ΕΣΥ είσαι εδώ..με τον δικό σου τρόπο..και θα είσαι πάντα γιατί κάθε μέρα που περνάει σε σκέφτομαι και σ’αγαπάω..και κάθε μέρα πιο πολύ..ήσουν και θα είσαι πάντα για μένα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου…το πιο ένδοξο τεσσάρι…ο ήρωάς μου…❤️»

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις