ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στάση στη Λάρισα θα κάνει το DKs Tour of Motion

Αν πιστεύεις ότι έχεις όλα όσα χρειάζεται για να βρεθείς μαζί με τους κορυφαίους παγκόσμιους αθλητές και να αγωνιστείς ανάμεσα τους για να διεκδικήσεις μια θέση στο βάθρο του Red Bull Art of Motion, τότε ετοιμάσου, γιατί το DK’s Tour of Motion ξεκινά!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις:

Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion για δυο συνεχόμενες χρονιές, ξεκινά για άλλη μια χρονιά το tour του σε πόλεις της Ελλάδας για να συναντήσει τα up-coming ταλέντα της Ελληνικής σκηνής του freerunning! Μέσα από 4 freerunning jams, με καινούρια εμπόδια, o DK θα δώσει το μαγικό εισιτήριο σε 15 με 20 freerunners για να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη, όπου θα διαγωνιστούν στην Phase A του Onsite Qualifier στις 4 Οκτωβρίου και με στόχο να περάσουν στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου.

Στάσεις:

02.09 Θεσσαλονίκη

Η εκκίνηση θα γίνει στη γενέτειρά του DK, στα πλαίσια του μεγαλύτερου open-air festival της Θεσσαλονίκης, του 9ου Street Mode Festival!

06.09 Λάρισα

08.09 Πάτρα

09.09 Αθήνα

Keep in mind: Ο DK κατάφερε να διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion μέσω του onsite qualifier και κατέκτησε την 7η θέση. Τις δυο επόμενες χρονιές ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Everything is possible! Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/rbafm & www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis.

Παρακολουθείστε το DK’s Tour of Motion trailer και εγγραφείτε εδώ:

https://www.redbull.com/gr-el/dks-tour-of-motion-2017

-//-

#redbullartofmotion

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις