ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Το ταξίδι του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισε τον κόσμο “το μέλλον δε θα ‘ρθει από μονάχο του… αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς”» έχει κάνει ήδη αρκετές στάσεις στη Θεσσαλία με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που φέρνουν σε επαφή τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ  με νέους εργαζόμενους, μαθητές, σπουδαστές.

Η προφεστιβαλική δραστηριότητα συνεχίζεται:

  • 25/8 στην Αργαλαστή Νοτίου Πηλίου με ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.
  • 26/8 Στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας με πολιτική ομιλία και γλέντι
  • 1/9 Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ελασσόνα
  • 3/9 στον Αλμυρό Μαγνησίας με ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο και μουσικό αφιέρωμα.
  • 6/9 στον Τύρναβο
  • 7/9 στις Εστίες του ΤΕΙ Λάρισας

Τα κεντρικά Φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθούν:

1/9 Τρίκαλα, Μύλος Ματσόπουλου με μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, πολιτική ομιλία από τον Κώστα Αβραμόπουλο μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

9/9 Καρδίτσα,1ο Λύκειο (απέναντι από το Παυσίλυπο) με θεατρικό για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, πολιτική ομιλία, συναυλία με τους «Μinorface» και λαϊκό γλέντι

15-16/9 Βόλος, στο πάρκο Ρ. Φεραίου (δημαρχείο) με ομιλία από τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, stand up comedy με το Χριστόφορο Ζαραλίκο, συναυλία με τη Γιώτα  Νέγκα, μαθητικά συγκροτήματα, λαϊκά γλέντια και άλλα αφιερώματα.

Οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσσαλία θα κορυφωθούν στην Λάρισα 15-16/9 στη κοίτη Πηνειού όπου θα συμμετέχουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, οι Imam Baildi και τοπικά σχήματα. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις, παρουσιάσεις συλλογικών εργασιών, αθλητικές δραστηριότητες κ.α. Η πολιτική συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο 16/9 με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων όλων των κεντρικών Φεστιβάλ της Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις