ΚΟΣΜΟΣ

Άντρας «κατέψυξε» τη νεκρή σύζυγό του γιατί πιστεύει ότι «κοιμάται»

Ελπίζοντας πως κάποια στιγμή η επιστήμη θα κατορθώσει να κάνει το ακατόρθωτο, ένας άντρας «κατέψυξε» τη σορό της συζύγου του που πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων σε ηλικία 49 ετών.

Η σορός της γυναίκας έχει τοποθετηθεί σε υγρό άζωτο στους μείον 196 βαθμούς Κελσίου σε ένα κέντρο κρυογονικής στην επαρχία Shandong της Κίνας.

Ο επίσης 49χρονος άντρας, Gui Junmin, δήλωσε σε κινεζικά ΜΜΕ ότι πήρε την απόφαση από αγάπη και επειδή πιστεύει ότι η σύζυγός του δεν έχει πεθάνει, αλλά κοιμάται. Σε δηλώσεις του στο Xinhua News Agency ανέφερε ότι δεν ήθελε να την αφήσει και δεν θα ήθελε να τη δει να αποτεφρώνεται.

«Δεν θέλω να τη δω να εξαφανίζεται στις φλόγες, χωρίς να μείνει τίποτα», ανέφερε.

Σε άλλη του συνέντευξη στο China National Radio, δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει. «Πιστεύω ότι έχει πάει κάπου να ξεκουραστεί για λίγο», είπε, διευκρινίζοντας πως η ενέργειά του θα μπορούσε να κάνει μόνο καλό στην οικογένειά τους αλλά και να βοηθήσει στην εξέλιξη της επιστήμης.

Η διαδικασία έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο, η υπόθεση όμως αποκαλύφθηκε τώρα από το Yinfeng Biological Group που την ανέλαβε.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις