Life & Style

Ο «Πρίγκιπας του Μπελ-Ερ» μπορεί να επιστρέψει στις οθόνες

Όσοι μεγάλωσαν στη δεκαετία του 1990 είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως παρακολουθούσαν την ήρεμη ζωή της ευκατάστατης οικογένειας των Μπανκς, που ζει στην αριστοκρατική καλιφορνέζικη περιοχή του Μπελ Ερ, όταν αυτή αναστατώνεται ξαφνικά από τον επεισοδιακό ανιψιό που έρχεται να μείνει μαζί τους.

Αφήνοντας κατά μέρος τις θύμισες, ο ηθοποιός της σειράς Τζάζι Τζεφ αποκάλυψε πρόσφατα πως γίνονται συζητήσεις για την αναβίωση της λατρεμένης σειράς.

Ο 52χρονος πια ηθοποιός και DJ, μιλώντας στη «Sun», είπε πως πολλοί είναι αυτοί που το σκέφτονται σοβαρά και έχει γίνει μάλιστα και μια προκαταρκτική διερεύνηση.

«Είναι ευλογία να συμμετέχεις σε κάτι που οι άνθρωποι περιβάλλουν ακόμα με μεγάλη υπόληψη. Δεν νικιέται αυτό!».

Ο Τζεφ, ο Αλφόνσο Ριμπέριο (Carlton Banks), η Τατιάνα Άλι (Ashley), η Κάριν Πάρσονς (Hilary), η Ντάφνι Ρέιντ (Vivien) και ο Τζόζεφ Μαρσέλ (ο μπάτλερ Geoffrey) επανενώθηκαν τον Μάρτιο εξάλλου για τα 20 χρόνια της σειράς, όταν και άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο Γουίλ Σμιθ ωστόσο είχε απορρίψει πέρυσι οποιοδήποτε ενδεχόμενο για αναβίωση της σειράς: «Δεν νομίζω ποτέ, εκτός κι αν η Κόλαση παγώσει», είχε πει με το γνωστό του χιούμορ. Και χωρίς τον ταραχοποιό ανιψιό, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις