Life & Style

Τα πρόσωπα στο πρόγραμμα του EPSILON

Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πολλά για τον τηλεοπτικό σταθμό καθώς λέγεται ότι εξαγοράστηκε από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Ό,τι έχει γίνει θα φανεί το επόμενο διάστημα που αναμένεται να γίνει κατάθεση των σχετικών εγγράφων μεταβίβασης στην αρμόδια Αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ωστόσο μαζί με τα δημοσιεύματα για την πώληση μεγάλου μέρους μετοχών του EPSILON υπάρχει και… τσουνάμι φημών για αλλαγές, όπως εκπομπές και πρόσωπα που «κόβονται», αλλά και νέες… αφίξεις! Τελικά όμως, αντίθετα με όσα λέγονται και γράφονται το πρόγραμμα του EPSILON θα παραμείνει ως έχει, ή –για να ακριβολογώ- ως είχε αποφασιστεί τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούλιο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η σεζόν για το EPSILON ξεκινά τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου με τις περισσότερες εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα όπως έχει αποφασιστεί από τον Ιούλιο. Βέβαια αρκετές ημέρες πριν και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, ξεκινά ξανά η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο που καθημερινά, από τις 18:30 έως τις 20:00 θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Αντίθετα λοιπόν με όσα λέγονται και γράφονται το EPSILON θα διατηρήσει τις εκπομπές και τα πρόσωπα -για τα οποία έχουν υπάρξει και επίσημες ανακοινώσεις πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν- και έτσι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν να δίνουν ξανά τη «μάχη» της τηλεθέασης…!

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις