ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύσσωμοι οι παλαίμαχοι στο πλευρό του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρου

Ο Γυμναστικός Λάρισας είναι εδώ επέστρεψε, είναι πάλι μέλος της Α1, θα αγωνιστεί στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ και έχει όλη τη στήριξη και την αγάπη της ίδιας της ιστορίας της ομάδας. Και αναφερόμαστε φυσικά στους παλαιμάχους που έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα, την τίμησαν, την αγάπησαν και κράτησαν ψηλά την «σημαία» της.

Ονόματα που έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα φορώντας την φανέλα του ΓΣΛ, οι κ.κ. Άρης Ζώης, Δημήτρης Κουραμάς και Νίκος Παπαϊωάννου έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους, καθώς επισκέφτηκαν σήμερα τα γραφεία του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρου οπού συναντήθηκαν με μέλη του Δ.Σ. και τον Γενικό διευθυντή της ομάδας μας κ. Παρασκευά Μουρατίδη.

Ενημέρωσαν δε, ότι και τα υπόλοιπα μέλη των παλαιμάχων θα επισκεφθούν την ομάδα με το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών για να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην ομάδα.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, καθώς σε μια κίνηση έμπρακτης υποστήριξης της ομάδας, προμηθεύτηκαν τις VIP κάρτες διάρκειας του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρου!

Στέλνουν μάλιστα το δικό τους μήνυμα, καθώς καλούν όλους τους φιλάθλους που αγαπούν πραγματικά τον ΓΣΛ να το δείξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις