ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αποστολή της ΑΕΛ για την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό

Την αποστολή της ΑΕΛ ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Αντρέ Πάους που επέλεξε να αφήσει στη Λάρισα τον Αντνάν Αγκάνοβιτς (που κάνει προπονήσεις με την ομάδα ωστόσο προφυλάχθηκε) τον Γιώργο Κούσα (ανέτοιμος) και τον Ντοντό (για τακτικούς λόγους) ενώ πήρε μαζί του δύο ακόμη παίκτες τους οποίος θα αφήσει στην κερκίδα στην τελική 18άδα.

Λείπει από την αποστολή ο Άλμπι Άλα που πιθανότατα θα αποδεσμευτεί καθώς και οι πιο νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές (Κρητικός, Μασούρας) με τον Ολλανδό τεχνικό σε προ ημερών δηλώσεων του να αναφέρει πως το ματς είναι «ειδικών συνθηκών» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που η ΑΕΛ πάει ως αουτσάιντερ.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, η ΑΕΛ θα αναχωρήσει για Αθήνα σήμερα (18/8) το μεσημέρι (14:00), θα προπονηθεί το απόγευμα (19:00) με τον Αντρέ Πάους να θέλει συγκέντρωση και θετική εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του στο πρώτο επίσημο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ναβάρο, Γκόλιας, Ζίζιτς, Φάρκας, Κόντορ, Γουάλας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λεοζίνιο, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Κρίζμαν και Περόνε.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις